Individuele Coaching

DSC_7197 (2).jpg

Hoe ik jou kan helpen

Heb je liever de volledige aandacht bij jouw loopbaanvraagstuk dan biedt buro Factor D naast trainingen en workshops ook individuele begeleiding aan waar je 1-op-1 met mij in gesprek gaat.

Ik start een coachtraject altijd met een vrijblijvende kennismaking. Het is namelijk van belang dat er een klik is en dat ik je ook daadwerkelijk kan helpen. Tijdens deze kennismaking verken ik daarom alvast jouw vraag en check ik of ik de juiste persoon ben voor je. Mocht dit wederzijds het geval zijn dan bepalen we samen de lengte van jouw traject en maken we een afspraak voor onze eerste officiële gesprek.

Tijdens dit eerste gesprek gaan we dieper in op jouw vraag en bepalen we samen het verloop van je traject en het aantal gesprekken. Deze gesprekken vinden in overleg plaats.

Het doel van een traject is jou de benodigde inzichten en handvatten te geven omtrent jouw vraagstuk zodat je zelf stappen gaat zetten. Een voorbeeld hierbij is dat we eerst inzoomen op waar je nu staat en wat jouw doel is, de volgende stap is inzichtelijk krijgen wie je bent, wat jouw drijfveren en waarden zijn. Daarna kijken we waar je tegenaan loopt, jouw belemmerende overtuigingen, jouw beren op de weg. Om vervolgens te kijken waar de mogelijkheden liggen, jouw kansen en leerdoelen. Al deze bevindingen sluiten we af met een concreet stappenplan.

Mijn stijl van coachen kenmerkt zich door positiviteit en daadkracht. Ook haal ik je uit je comfortzone en prikkel ik je. Na ons gesprek krijg je van mij passende opdrachten mee naar huis om mee aan de slag te gaan. Dus niet alleen praten maar ook doen!

Wat betaal je?
Tot 1 oktober 2020 heb ik nog een leuk aanbod: 340 euro incl btw voor 4 gesprekken dus wees er  snel bij!

Vergoedingen

  • In sommige gevallen zijn de kosten voor loopbaancoaching aftrekbaar bij de Belastingdienst. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst

  • NL Leert door; Vanwege de Corona crisis heeft de overheid een tijdelijke subsidie ter beschikking gesteld aan iedereen die behoefte heeft aan een loopbaanontwikkeladvies- helaas is het subsidiegeld voor 2020 inmiddels op en krijgt het in 2021 weer een vervolg- Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden 


Dus heb je behoefte om met jezelf aan de slag te gaan en wil je mijn volledige aandacht maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking! 

Voor meer info: bel 06 43520415 of mail mij


PS. Ik bied ook online coaching aan!

kvk 51537176

  • Instagram
  • facebook
  • LinkedIn

©2019 door Debbie Schouten. Met trots gemaakt met Wix.com