Debbie Schouten

DSC_7269.jpg

Mijn verhaal

Life is too short...

Op mijn 20ste verloor ik een studie vriendinnetje aan een verkeersongeluk. Daarvoor hadden we het nog gehad over wat we "later" zouden gaan doen. Dat was voor mij het moment dat ik begreep dat er misschien geen later zou komen. Ik wilde graag de wereld ontdekken dus ben ik direct gaan sparen, heb een ticket gekocht, heb mijn rugzak gepakt en ben ik samen met een vriendin naar Indonesië afgereisd voor mijn allereerste verre vakantie! En nog vele mooie reizen volgden. 
Ook latere levenservaringen bevestigden mij steeds opnieuw dat het leven te kort is om niet datgene te doen waar je blij van wordt. Wat datgene ook maar is. 

Vanaf 2003 was ik zoekende wat mijn toegevoegde waarde is. Dit resulteerde in vele (niet altijd afgemaakte) studies en cursussen. Na een burnout ontdekte ik dat ik datgene wilde doen wat ik al jaren tussen neus en lippen deed; Mensen begeleiden in het maken van keuzes en hen helpen in hun zoektocht naar persoonlijke levensdoelen. Daarom ben ik in 2010 de post-HBO opleiding tot Professioneel Coachen gaan volgen bij het ICM waarna ik mij heb gespecialiseerd in Loopbaancoaching en training en ben ik inmiddels Noloc erkend Loopbaanprofessional.

Ik ben dus in 2011 vanuit persoonlijke drijfveren begonnen als loopbaancoach en in 2013 werd ik opnieuw geconfronteerd met een veranderend toekomstbeeld. Mijn partner en ik hebben moesten accepteren dat we nooit ouders zouden worden.  Ondanks dat we een leuk leven leid(d)en werd, met name voor mij, het gevoel van mijn toegevoegde waarde opnieuw stevig getest. Hoe wilde ik nu mijn leven in gaan richten, waar word ik blij van en hoe kan ik bijdragen aan de maatschappij? Al mijn ervaringen hebben mij uiteindelijk gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben.  Ik vind het belangrijk elke dag opnieuw te kiezen voor het positieve maar geef verdriet ook zeker de ruimte door te accepteren in plaats van er tegen te vechten. Leren omgaan met tegenslag, weten wie je bent en wat belangrijk voor je is hierin erg belangrijk en de basis waarop ik mijn leven leidt. Als loopbaancoach ben ik mij uiteindelijk gaan specialiseren in het vergroten van iemands leiderschap; zelf regie pakken op het leven en er uit te halen wat er uit te halen valt. Met vallen en opstaan, dat dan weer wel. 

Ik ben bijzonder trots wanneer een klant ontdekt waar hij/zij van "aan gaat" en daadwerkelijk stappen zet in het waarmaken van zijn of haar dromen. Ik kijk er daarom naar uit om ook jou te helpen. Heb je het gevoel dat er meer in zit dan dat je er nu uithaalt? Neem dan contact met me op voor meer informatie en/of een vrijblijvende kennismaking. Wie weet spreken we elkaar gauw en vertel je mij jouw verhaal!

 


 

Voor meer info: bel 06 43520415 of mail

Wat mijn klanten over mij zeggen

Tine, coachklant

Debbie heeft mij in een aantal gesprekken zeer kundig geholpen met mijn vragen betreffend mijn loopbaan en verdere ontwikkeling. Ik heb Debbie leren kennen als een vrolijke, enthousiaste en zeer professionele coach. Door de juiste vragen te stellen heb ik in korte tijd mijn doel helder gekregen - erg fijn! Ik ben heel blij met mijn beslissing om met Debbie in gesprek te gaan en kom ook zeker terug als ik in de toekomst nog vragen heb”

Kaylee, coachklant

Voor geruime tijd ben ik zoekende geweest naar waar ík nou echt blij van word. Tijdens mijn sessies met Debbie heb ik meer inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten, persoonlijke drijfveren en meer leren vertrouwen op het maken van mijn eigen keuzes. Ook durf ik inmiddels meer te dromen en ben ik wat milder voor mijzelf geworden. Tevens vond ik Debbie heel prettig en persoonlijk in de omgang. Ze stelt vragen die je aan het denken zetten – net dat zetje dat je soms nodig hebt om zaken vanuit een ander perspectief te kunnen bekijken. Middels haar hulp heb ik de keuze voor een nieuwe uitdaging gemaakt, wat nog steeds erg goed voelt!

Andrea, deelnemer training

De training die ik bij Debbie volgde heeft mijn kern blootgelegd, dat wat ik het allerbelangrijkste vind om te doen, waar ik in de wereld aan wil bijdragen. Ook gaf het mij inzicht welke dingen in ik in relatie daartoe op korte termijn kan bereiken en voor welke ik wat meer geduld moet hebben, en op welke manier ik daar wel aan kan blijven werken. Tijdens de training was ik al aan het solliciteren en met behulp van de inzichten uit de training heb ik de juiste keuzes kunnen maken. Inmiddels heb ik een baan waarbij ik mijn waarden in kan zetten!

Jannie, deelnemer training

“Tijdens een training heb ik Debbie ervaren als een bekwame en plezierige trainer. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng en Debbie speelde daar goed op in

kvk 51537176

  • Instagram
  • facebook
  • LinkedIn

©2019 door Debbie Schouten. Met trots gemaakt met Wix.com