Wat heb jij te leren?

Zo aan het eind van het jaar is men bezig om goede voornemens en/of doelen te bepalen voor 2020. Een aantal jaren geleden las ik in een interview met een topsportcoach (de naam is mij ontschoten), over het belang van leerdoelen om succesvol je doelen te halen. Als je niet in beeld hebt wat je hebt te leren om je doelen te bereiken is de kans op succes niet groot.


Ik werk daarom sindsdien met leerdoelen die ik, samen met mijn doelen, opschrijf op een whiteboard in mijn werkkamer. Voor 2020 heb ik onder andere als doel "Meer kennis delen over persoonlijk leiderschap in je loopbaan" Super natuurlijk, maar daar zit een braaf meisje-opvoeding mij in de weg. Ik heb de belemmerende overtuiging dat ik mensen niet mag lastig vallen. Daarom heb ik dit jaar als leerdoel zichtbaar mogen zijn en hulp durven vragen. Door mij hier bewust van te zijn weet ik dat ik het mij gaat lukken. Met vallen en opstaan, maar dat is het leuke aan een leerdoel; je mag fouten maken!Kun jij hulp gebruiken bij het bepalen en halen van jouw doelen? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik bied naast individuele coaching ook een 3-daagse training aan voor persoonlijk leiderschap in je loopbaan.


7 keer bekeken

kvk 51537176

  • Instagram
  • facebook
  • LinkedIn

©2019 door Debbie Schouten. Met trots gemaakt met Wix.com